Házi kenyér szárított paradicsommal a tésztájában: ilyen egyszerű is lehet a sütése
A házi kenyérbe sokféle finomság kerülhet: ebben a változatban szárított paradicsom és kaliforniai paprika sül.
Összesen 446 találat.
A házi kenyérbe sokféle finomság kerülhet: ebben a változatban szárított paradicsom és kaliforniai paprika sül.
A szezámmagos kiflik tésztájába kefir is kerül, ettől lesznek igazán finomak.
A sváb palacsinta vagyis a pannakuka egy tartalmas leves után tökéletes második fogás.
A svédek imádják a kardamomot, így ebbe a foszlós, kuglófformában sült kalácsba is bőven juttatnak belőle.
Akár 45 perc alatt is süthetsz zsemlét! Mutatjuk a tökéletes receptet.
A finom, foszlós toszkán szőlős lepény pihe-puha kelt tésztából áll.
A házi vizes lángos klasszikus, pénztárcabarát vacsora vagy vendégváró.
A német pizza tökéletes előételnek vagy rágcsálnivalónak is.
A kanelbullar, vagyis a svéd fahéjas csiga a cukor és a fűszerek különleges harmóniájának köszönheti csodás ízét.
Pihe-puha bukta gesztenyés, meggyes töltelékkel: egy leves után ebédre is tökéletes
Egészségesebb lesz a házi pizza, ha teljes kiőrlésű pizzából készíted.
Nincs finomabb, mint a frissen sült kalács: most készítsd diós töltelékkel!
A cseh fánk, vagyis a tarkedli légiesen könnyű kelt tésztából készül, és mákkal vagy házi lekvárral az igazi.
A házilag sütött vajas kiflinek nincs párja: reggelire vagy uzsonnára is tökéletes.
Igazi családi kedvenccé válhat ez az omlós és illatozó, fahéjas-málnás babka.
Ha te is odavagy a strandos lángosért, süsd meg otthon fillérekből, joghurtos tésztából!
Még finomabb lesz a vajas kifli, ha joghurtot is teszel a puha kelt tésztába.
A kókuszos csiga tésztája tömör, belül pedig habos krém tölti.
Az osztrák kuglóf kelt tésztából készül, így egészen más élményt ad, mint a kevert változat.
A babka nem csak édesen készülhet: pestóval megtöltve a sós változat is isteni finom.
Készíts foszlós, puha hajtogatott pogácsát tejföllel a tésztájában!
Ha kitöltöd az alábbi kvízt, kiderül, mennyire vagy képben a sütés-főzés terén.
A sváb sörkifli tésztája puha, omlós, a belseje pedig reszelt sajtot rejt.
A ropogós krumplis zsemlének nincs párja, főleg, ha házilag készíted el.
Egészen különleges, édes kenyeret süthetsz, ha csokit keversz a tésztájába.
A kardamomos tekercset főleg azok fogják örömmel elkészíteni, akik imádják, ha egy süti illata belengi a konyhát.
Ha szereted a sós péksütiket, ez a sajtos csiga hamar a szívedbe lopja majd magát.
A zöldségekkel gazdagított focaccia akkor tökéletes, ha a tésztája pihe-puha, a széle viszont ropogós.
A húsvéti sonka akár sós csiga töltelékébe is kerülhet.
A majomkenyér kicsit hasonlít a mi aranygaluskánkhoz, és kuglófformában sül.